Maximal komfort | Bättre ekonomi | Spännande design

Fördelar med ett Smartare Hem

Säkerhet 
Förebygg inbrott genom att simulera att någon är hemma. Systemet kan lagra dina vanor i bostaden – när du sätter på och stänger av lampor, radio, TV etc. och återskapar om så önskas, ett mönster, när du är borta.

Försäkra dig om att allt är avstängt när du går hemifrån som t.e.x strykjärn, kaffekokare och spis. Vattenläckage eller eldsvåda?  Du kan låta ett larm gå direkt till både dig och larmcentral. En väl placerad sensor varnar via GSM om det uppstår något fel.

Komfort
Styr önskad belysning såsom bordslampor, trädgårdsbelysning m.m. med fjärrstyrning. När du har gäster kan rätt stämning skapas enkelt och varje lampa i rummet ställs in på rätt ljusintensitet. Belysningen tänds gradvis om så önskas, till exempel på morgonen så att du får ett milt uppvaknande, eller på natten.

Hjälp för rörelsehindrade
För personer som har svårt att förflytta sig i hemmet är det mycket viktigt att kunna fjärrstyra allt i omgivningen, antingen via infrarött ljus, radiofrekvenser eller PC/dator. Domintells system kan anpassas till olika hjälpmedel för handikappade med pedagogiska gränssnitt. Det blir möjligt för att få full kontroll över huset.

Spara energi
Man ser oftast lika bra om ljusnivån dras ner till 90 % av lampornas kapacitet, men man gör en besparing på 10 % av elkostnaden och förlänger livslängden på lampan. Du kan helt enkelt undvika att lampor lyser utan nytta. 

Värmesystemet optimeras och varje rum styrs efter dina önskemål, vid rätt tid och rätt temperatur.


Klicka här för att läsa artikeln om Smartare Hem i Villaliv !

Läs/Ladda Hem introduktion till Smartare Hem genom att klicka här !


Kontakta oss för mer information, prisförslag m m!  info@dimintell.se